Kom in actie voor het Rode Kruis

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Dichtbij, als je je huis uit moet door een gaslek of als je in glas bent gaan staan bij een festival. Maar ook ver weg. Mensen die dierbaren zijn kwijtgeraakt toen ze op de vlucht sloegen voor geweld in hun dorp, of wiens huis is weggevaagd door een modderstroom.

En dat doen we met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld!

Help jij ons helpen? Op deze website kun jij in actie komen, op de manier die het beste bij jou past. Van hardloopwedstrijd tot statiegeldactie. Start nu jouw actie. Alleen óf samen. Kom in actie met je sportteam, collega’s, schoolklas, kookclub of bijvoorbeeld je buren.

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 44.567 km afgelegd
Bekijk alle
Kies dit project als jij voor het Rode Kruis in actie wilt komen. Doet een ramp of conflict zich voor, dan helpen we direct met levensreddende activiteiten, medische zorg, onderdak, voedsel en schoon drinkwater. Dichtbij, als je je huis uit moet door een gaslek of een brand. Maar ook ver weg. Mensen die dierbaren zijn kwijtgeraakt toen ze op de vlucht sloegen voor geweld in hun dorp, of wiens huis is weggevaagd door een modderstroom. Al het geld dat van februari t/m mei 2022 wordt opgehaald op dit project, wordt besteed aan onze hulp aan de mensen uit Oekraïne. 

Nieuw: houd je kilometers bij via de tracker of Strava

14-08-2020 | 09:43

Onlangs hebben wij een nieuwe functie toegevoegd aan dit actieplatform. Een functie die jou uitstekend kan helpen om je kilometers bij te houden. Naast dat het handig is voor jou om te zien hoe ver je al bent met je sportieve doel, is het voor donateurs ook leuk om te zien hoe het met jou gaat in september. Het is heel simpel:

 

1. Log in door op het icoontje te klikken:

 

 

2. Ga naar het tabblad 'prestaties' en stel je doel in:

 

 

3. Voeg handmatig een prestatie toe óf connect met Strava om automatisch je Strava activiteiten te koppen aan je actieplatform. 

Handmatige prestaties kun je gebruiken als je bijvoorbeeld een sporthorloge of app gebruikt of een route loopt waarvan je weet hoeveel kilometer het is. Je vult het resultaat dan achteraf in:

 

Voor de koppeling met Strava moet je connecten via de oranje knop en de app toestemming geven. Let ook op dat je je sportprestatie op ''zichtbaar voor iedereen'' zet. Hierna kan het tot 10 minuten duren voor je activiteiten die je vanaf dat moment doet zichtbaar worden.

 

4. Je kunt handmatige activiteiten achteraf ook wijzigen. Strava activiteiten kun je alleen verwijderen:

 

 

 

 

Zo, dat was het! Succes en veel plezier met het tracken van je activiteiten!

Lees meer | Bekijk alle