Kom in actie voor het Rode Kruis

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Dichtbij, als je je huis uit moet door een gaslek of als je in glas bent gaan staan bij een festival. Maar ook ver weg. Mensen die dierbaren zijn kwijtgeraakt toen ze op de vlucht sloegen voor geweld in hun dorp, of wiens huis is weggevaagd door een modderstroom.

En dat doen we met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld!

Help jij ons helpen? Op deze website kun jij in actie komen, op de manier die het beste bij jou past. Van hardloopwedstrijd tot statiegeldactie. Start nu jouw actie. Alleen óf samen. Kom in actie met je sportteam, collega’s, schoolklas, kookclub of bijvoorbeeld je buren.

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 1.210 km afgelegd
Bekijk alle
Met een lege maag naar bed. Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen. Maar liefst 690 miljoen mensen wereldwijd hebben honger. Dat zijn veertig keer zoveel mensen als in Nederland wonen! Iedere ochtend worden ze wakker zonder te weten of ze die dag iets te eten zullen hebben. Jij kunt ook helpen! Doe mee met jouw eigen actie en zamel geld in om te zorgen dat mensen in nood ook een maaltijd hebben. Je kunt bijvoorbeeld een online kookworkshop organiseren of een maaltijd koken voor je buren in ruil voor een donatie. Maar je kunt er ook je eigen creatieve draai aan geven, zo lang je je maar aan de regels van het RIVM houdt. :) Wil je meer weten over voedselnood?  Lees hier meer of start gelijk je actie

Nieuw: houd je kilometers bij via de tracker of Strava

14-08-2020 | 09:43

Onlangs hebben wij een nieuwe functie toegevoegd aan dit actieplatform. Een functie die jou uitstekend kan helpen om je kilometers bij te houden. Naast dat het handig is voor jou om te zien hoe ver je al bent met je sportieve doel, is het voor donateurs ook leuk om te zien hoe het met jou gaat in september. Het is heel simpel:

 

1. Log in door op het icoontje te klikken:

 

 

2. Ga naar het tabblad 'prestaties' en stel je doel in:

 

 

3. Voeg handmatig een prestatie toe óf connect met Strava om automatisch je Strava activiteiten te koppen aan je actieplatform. 

Handmatige prestaties kun je gebruiken als je bijvoorbeeld een sporthorloge of app gebruikt of een route loopt waarvan je weet hoeveel kilometer het is. Je vult het resultaat dan achteraf in:

 

Voor de koppeling met Strava moet je connecten via de oranje knop en de app toestemming geven. Let ook op dat je je sportprestatie op ''zichtbaar voor iedereen'' zet. Hierna kan het tot 10 minuten duren voor je activiteiten die je vanaf dat moment doet zichtbaar worden.

 

4. Je kunt handmatige activiteiten achteraf ook wijzigen. Strava activiteiten kun je alleen verwijderen:

 

 

 

 

Zo, dat was het! Succes en veel plezier met het tracken van je activiteiten!

Lees meer | Bekijk alle