Kom in actie voor het Rode Kruis

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Dichtbij, als je je huis uit moet door een gaslek of als je in glas bent gaan staan bij een festival. Maar ook ver weg. Mensen die dierbaren zijn kwijtgeraakt toen ze op de vlucht sloegen voor geweld in hun dorp, of wiens huis is weggevaagd door een modderstroom.

En dat doen we met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld!

Help jij ons helpen? Op deze website kun jij in actie komen, op de manier die het beste bij jou past. Van hardloopwedstrijd tot statiegeldactie. Start nu jouw actie. Alleen óf samen. Kom in actie met je sportteam, collega’s, schoolklas, kookclub of bijvoorbeeld je buren.

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 2.826 km afgelegd
Bekijk alle
Kies dit project als jij voor het Rode Kruis in het algemeen in actie wilt komen. Doet een ramp of conflict zich voor, dan helpen we direct met levensreddende activiteiten, medische zorg, onderdak, voedsel en schoon drinkwater. Dichtbij, als je je huis uit moet door een gaslek of een brand. Maar ook ver weg. Mensen die dierbaren zijn kwijtgeraakt toen ze op de vlucht sloegen voor geweld in hun dorp, of wiens huis is weggevaagd door een modderstroom.  
Bekijk alle
Wist je dat Re3com en Coneco in april de Stelvio op fietsen voor het Rode Kruis? Een geweldige actie waarbij ze mensen in nood wereldwijd een hart onder de riem steken met hun opbrengsten.  Lees meer over deze actie
Bedrijven in actie

Houd je kilometers bij via de tracker of Strava

14-08-2020 | 09:43

De kilometer-teller functie is extra leuk als je een sportieve actie doet. Deze functie kan jou uitstekend helpen om je kilometers bij te houden. Naast dat het handig is voor jou om te zien hoe ver je al bent met je sportieve doel, is het voor donateurs ook leuk om te zien hoe het met jou gaat in september. Het is heel simpel:

 

1. Log in door op het icoontje te klikken:

 

 

2. Ga naar het tabblad 'prestaties' en stel je doel in:

 

 

3. Voeg handmatig een prestatie toe óf connect met Strava om automatisch je Strava activiteiten te koppen aan je actieplatform. 

Handmatige prestaties kun je gebruiken als je bijvoorbeeld een sporthorloge of app gebruikt of een route loopt waarvan je weet hoeveel kilometer het is. Je vult het resultaat dan achteraf in:

 

Voor de koppeling met Strava moet je connecten via de oranje knop en de app toestemming geven. Let ook op dat je je sportprestatie op ''zichtbaar voor iedereen'' zet. Hierna kan het tot 10 minuten duren voor je activiteiten die je vanaf dat moment doet zichtbaar worden.

 

4. Je kunt handmatige activiteiten achteraf ook wijzigen. Strava activiteiten kun je alleen verwijderen:

 

 

 

 

Zo, dat was het! Succes en veel plezier met het tracken van je activiteiten!

Lees meer | Bekijk alle